0 850 346 2023
Sosyal Medya Hesaplarımız

DİA ÇÖZÜM ORTAKLIĞI

11 Şubat 2019
776 kez görüntülendi

DİA Yazılım AŞ., 2004 Yılında Kosgeb Teknoloji Geliştirme Desteği ile ODTÜ Kosgeb Tekmer’de kurulmuş, ticari yönetim sistemi olarak kobilerin, büyük ve orta işletmelerin, eğitim kurumlarının, devlet kurum ve kuruluşlarının, farklı sektörlerin ticari yönetim, kontrol ve düzenleme gibi ihtiyaçlarını karşılamak için çalışmaktadır.

Tamamen DİA Yazılım AŞ. tarafından geliştirilmiş bir altyapı üzerinde ve internet üzerinden online olarak çalışan ticari paket program olan DİA, SaaS (Software As A Service – Hizmet Olarak Yazılım) modeliyle pazarlanmaktadır.

Şirket bünyesinde TUBİTAK destekli Ar-Ge proje çalışmaları da sürdürülmüştür. Bunlar:

  • Mocop (Mobil Kod Tabanlı Uygulama Geliştirme Platformu)
  • Blue Cloud (Massively Multiplayer Online Game Server and Tools)
  • OpenSaaS (SaaS Uygulaması Geliştirme Platformu – Avrupa Birliği ITEA2-Eureka Projesi)

DİA platformu ile turizm ve sağlık sektörlerine internet üzerinden çalışan, bilimsel çalışmalar için merkezi bilgi bankası ve takip sistemleri projelendirilmiştir. Amerikan ilaç firması Abbott’un desteği ile Romatoloji, Neonatoloji ve Çocuk Kardiyoloji bölümlerine çalışmalar yapılmıştır.

Sektörel farkındalık yaratmak amacı ile alanında uzman yazılımcılar tarafından geliştirilen ve her geçen gün yenilenen modülleri ile daha kullanışlı hale gelen DİA ile işletmelerin tüm ihtiyaçlarını tek bir sistem üzerinden giderebilmelerini sağlamaktayız. Stok – Depo Takibi, Talep, Teklif, Sipariş, Finans Yönetimi, Banka, Kasa, Çek-Senet Takibi, Resmi Muhasebe, Personel, Üretim, Teknik Servis, Otel Programı modüllerini her seviyede çalışanın kullanabileceği kolaylıkta düzenlemekteyiz.

ISO SERTİFİKALARIMIZ

  

PanuDia Yazılım Çözüm Ortaklığı

www.panu.com.tr

Whatsapp
Müşteri Temsilcisi
Müşteri Temsilcisi
Merhaba!
Size nasıl yardımcı olabiliriz?
1
Language »